Brannvern

SALGSKVELD – ONSDAG 22. APRIL KL 17-21

 

Styret ønsker at den enkelte beboer blir tilbudt utskifting av lovpålagt brannsikkerhetsutstyr. Dette er en del av styrets internkontroll. Rapporten viste at 81% ikke hadde brannutstyr som var i orden. Representanter fra Norsk Brannvern vil ringe på til samtlige boenheter for å tilby brannsikkerhetsmateriell. Den enkelte beboer som ikke var innenfor minimumskravene ette kontrollrunden i sameie, må være sitt ansvar bevisst, å sørge for å ha godkjente brannvarslere og slukkeapparater. Alle må minimum ha en fungerende røykvarsler, og et godkjent slukkeapparat (ikke for gammelt).

 

Norsk Brannvern tar med KORTTERMINAL, OG ØNSKER ALL BETALING VIA KORTTERMINALEN.

Pulverapparat – bytte. Dersom det er beboere som har gamle pulverapparater (over 10 år), må disse på service. Vi tilbyr «bytteservice» denne kvelden. Dere leverer gammelt apparat, og får et «nytt» apparat som har vært på service.

Pris: kr 250,-

 

Mange beboere vil i dag ha skumapparater kontra pulverapparater, da disse gjør langt mindre skade ved bruk. Norsk Brannvern anbefaler en kombinasjon av pulverapparat                         på foreldres soverom, samt et skumapparat ved inngangspartiet. 6liters skumapparat

er godkjent for bolig når det har brannklasse 21A. Disse apparatene får du levert på                         på døren av oss for kun: kr 750,-

 

110-slukkeskum Multipro er en hendig minislukker med slukkeskum som slukker branntilløp uten større følgeskader. Enkel og grei i bruk for personer i alle aldre og størrelsen gjør at den enkelt kan plasseres i kjøkkenskapet, campingvognen og på hytta. Husk at dette er et tilleggsprodukt. Du må fortsatt ha 6kg pulverapparat, skumapparat eller tilsvarende i din boenhet. Pris: kr 200,-
Brannteppene er laget av glassfibervev, noe som gjør det motstandsdyktige mot varme. Leveres i rød veggholder med norsk bruksanvisning.Brukes på hovedsakelig på kjøkken Brennende gryter og andre gjenstander hvor slukkeapparat eller vann ikke kan benyttes.  Egner seg også godt til å pakke seg inn i ved en eventuell evakueringssituasjon.(120cm x 120cm). Pris: kr 200,-

Brannvarsling er det viktigste når det er snakk om brannsikkerhet. Vi anbefaler optiske røykvarslere på alle lukkede rom unntatt kjøkken og bad (for mange feilalarmer). Pris enkeltstående røykvarslere: kr 250,- per stk.